natural capital for a richer life
BVB Substrates

Jarenlange ervaring, moderne productiefaciliteiten en drang naar perfectionisme zorgen ervoor dat BVB Substrates (Bas van Buuren) voorop loopt in het vak. Een betrouwbare partner met specialisaties in uiteenlopende markten zoals professionele glastuinbouw, natuurlijk en stedelijk groen, hobbysector, champignon- en fruitteelt.

Lees hier over de verschillende substraten met olivijn.

Excluton

Beton is volgens toonaangevende en onafhankelijke rapporten veruit de duurzaamste bestrating.Echter de duurzame betonbestrating van Excluton gaat nog veel verder. Door een uitgekiend en doorontwikkeld CO2 besparend productieproces maakt Excluton beton pas echt duurzaam. Met de introductie van de ExcluNatura-lijn heeft Excluton unieke bestrating ontwikkeld.

ExcluNatura Pure Olivine heeft een toplaag van puur olivijn. Bij het blootstellen van de toplaag aan vocht en lucht bindt dit olivijn CO2.

 

Gardenlux

Gardenlux levert 100% greenSand Olivijn onder hun eigen Gardenlux Green Label : Greengarden Olivine.

Zij leveren Olivinezand (200-900 um),  Olivine Siersplit (8-16 mm), Olivine Siersplit (16-32 mm) en Olivine Brokken (40-60 mm).
Al deze soorten worden geleverd in handige zakken van 20 kg. In 2016 zal er nog een vijfde gradatie bijkomen, Olivine brekerzand.
 
Met deze greengarden Olivine lijn is Gardenlux het eerste bedrijf dat producten verkoopt die 100% greenSand Inside zijn, maar verkocht worden onder hun eigen merknaam.

greenSand Inside Partner worden?

Ook greenSand Inside partner worden? greenSand in uw producten? Uw Olivijn producten in onze webshop?
Neem contact met ons op.

greenSand Inside voor bedrijven

greenSand is de perfecte manier om extra waarde toe te voegen aan uw producten. greenSand is 100% natuurlijk en bindt in het verweringsproces CO2. greenSand is geschikt voor vele doeleinden. Er zijn tot nu toe 75 toepassingen ontwikkeld voor het mineraal en samen met u kunnen we er nog meer bedenken. 

greenSand heeft zich al bewezen in verschillende sectoren als een waardevolle aanvulling op het assortiment. Zo wordt greenSand gebruikt als toplaag van stenen bij Excluton en biedt BVB Substrates substraten aan met olivijn in hun speciale greenSand lijn. Gardenlux levert onder hun Greengarden Olivine lijn zand, split en schanskorf brokkken van 100% greenSand Olivijn. Allemaal om bij te dragen aan een evenwichtig klimaat.

greenSand geeft u de mogelijkheid te profiteren van de technische kennis die wij in huis hebben. Met greenSand Inside houdt u uw eigen merk met de kwaliteit die klanten van u gewend zijn, maar bied u tegelijkertijd meerwaarde: een eenvoudige manier om CO2 te binden en klimaatverandering tegen te gaan.

 

greenSand Inside webshop

Gardenlux greenSand Inside producten ook te koop via onze webshop